GLASMÄSTERI

Vi kan hjälpa Dig med det mesta inom glas oavsett om Du är privatperson, fösäkringsbolag, företag, byggentreprenör eller fastighestägare. 


Ring 033-202052 eller maila oss på info@borasglas.se och boka en tid som passar Dig för en kostandsfri konsultation/OFFERT

SPEGELAR

Vill du ha hjälp med din Design av spegel?

Borås Glas kan skära till och montera speglar för alla behov och önskemål. Allt från en mindre fickspegel till fulltäckande spegelvägg i tränings, danslokal eller ridhus. Just nu är det trendigt med runda speglar, vi utför allt enligt dina önskemål.

GLASRÄCKE

Behöver du ett nytt glasräcke till trappan?

Glas hemma ger ett lyxigt och elegenat uttryck. Ett snyggt glasräcke skapar en känsla av mer rymd inne eller mer utsikt och rymd utomhus.

STÄNKSKYDD I GLAS

Vill du enkelt skapa en ny känsla i köket?

Glas hemma ger ett lyxigt och elegenat uttryck. Många sätter glas över diskbänken istället för kakel, Du väljer önskad färg eller tapet bakom. Vid önskemål kan vi hjälpa till att sätta upp tapeten bakom. Oavsett vad Du vill göra, kan vi hjälpa Dig!

UTERUM

Behöver du hjälp med inglasning av ett uterum?

Vi hjälper dig att förlänga sommarkvällarna med inglasning av vad som är från ett enkelt vindskydd till ett varmt isolerat uterum. 

RENOVERING AV FÖNSTER

Ska man köpa nytt eller renovera fönster?

Borås glas är rätt ställe att kontakta för att få dina fönster renoverade. I många fall räcker det med att skrapa och måla för att dina fönster som nya. Ibland behövs det större jobb. 

ENTREPRENAD

Ska ni bygga nytt eller ge er entré ett mer välkomnande intryck?

Vi monterar alluminiumpartier och glasar entréer och fasader. Vi lämnar kostnadsfri offert och har bred erfarenhet av större entreprenader.